Udlejning af campingvogn

Skovgårde Seniorcamping formidler ikke leje eller udleje af campingvogne.
Men har I en campingvogn, som du gerne vil leje ud under seniorcampingen d. 4 -10. august 2017 kan du sende en mail til Flemming Najbjerg, med oplysninger om stand, udstyr og pris, samt telefonnummer. Så vil det blive sat op her på siden.TAK om I da vil sende mail til Flemming Najbjerg om at få den slettet når den er lejet ud, så den kan blive slettet af listen.

Følgende campingvogne kan lejes:

Ferielejlighed Rygaard strand. Ca 1 kilometer fra Skovgårde tilbydes handicapvenlig ferielejlighed med meget flot udsigt over vandet. Der er dobbeltseng og mulighed for opredning til 2 i stuen. Se mere her.
Udlejer: Majbritt og Svend Norup, 86 48 66 11/23 86 70 75

Dalgaard camping der ligger lige nabo til seniorcampingen tilbyder udlejning af hytter (8 -35 m2), campingvogne og værelse. Forhør nærmere her. KONTAKT: Dalgaard camping, Nordkystvejen 65, Skovgårde, 8961 Allingåbro, tlf 86 31 70 13, mail: nfo(at)dalgaardcamping.dk 

Handicapvenlig campingvogn. Jeg har en vogn der står på Skovgaarde bibelcamping. Den står på en handicap venlig plads og dermed et godt sted, hvis du er gangbesværet. Den har en fast 3/4 sengs sengeplads i den ene ende og det kan godt slåes ud til sovegruppe i modsatte ende også hvis behov. Der er tvi vognen. Det er en stor flot vogn med lækkert fortelt og stort set alt hvad man har brug for i både vogn og fortelt. Dejlig bund i forteltet så det ikke så nemt bliver vådt i forteltet, og dejligt "blød" at gå på.
Den koster 3000,00 kr for ugen og man skal ikke selv stille op eller pille den ned. Blot flytte ind og flytte ud.
Lily Ruby mobil nr. 5357 2397 eller rubymeier(at)gmail.com

Leje af campingvogn

Skovgårde Seniorcamping formidler ikke leje eller udleje af campingvogne.
Men dem som ønsker at leje campingvogne, kan evt. blive skrevet på listen her. Så kan udlejere af campingvogne se hvem, som ønsker at leje campingvogn. Ønskes I at blive skrevet på listen. Send da mail til Flemming Najbjerg Så kan I komme på listen. Indgås der aftale om leje. TAK om I da vil sende mail til Flemming Najbjerg om at der er indgået aftale om leje, så den kan slettes på listen.

Følgende ønsker at leje campingvogn: