Udlejning af feriebolig

Skovgårde Seniorcamping formidler ikke leje eller udleje af campingvogne.
Men har I en campingvogn, som du gerne vil leje ud under seniorcampingen, kan du sende en mail til Flemming Najbjerg, med oplysninger om stand, udstyr og pris, samt telefonnummer. Så vil det blive sat op her på siden.TAK om I da vil sende mail til Flemming Najbjerg om at få den slettet når den er lejet ud, så den kan blive slettet af listen.

Følgende ferieboliger kan lejes:

Ferielejlighed Rygaard strand. Ca 1 kilometer fra Skovgårde tilbydes handicapvenlig ferielejlighed med meget flot udsigt over vandet. Der er dobbeltseng og mulighed for opredning til 2 i stuen.
Udlejer: Majbritt og Svend Norup, mobil nr. 2386 7075, E-mail: norup.rudekuvert(at)hotmail.com

Dalgaard camping der ligger lige nabo til seniorcampingen tilbyder udlejning af hytter (8 -35 m2), campingvogne og værelse. Forhør nærmere her. KONTAKT: Dalgaard camping, Nordkystvejen 65, Skovgårde, 8961 Allingåbro, tlf 86 31 70 13, mail: info(at)dalgaardcamping.dk 

Leje af campingvogn

Skovgårde Seniorcamping formidler ikke leje eller udleje af campingvogne.
Men dem som ønsker at leje campingvogne, kan evt. blive skrevet på listen her. Så kan udlejere af campingvogne se hvem, som ønsker at leje campingvogn. Ønskes I at blive skrevet på listen. Send da mail til Flemming Najbjerg Så kan I komme på listen. Indgås der aftale om leje. TAK om I da vil sende mail til Flemming Najbjerg om at der er indgået aftale om leje, så den kan slettes på listen.

Følgende ønsker at leje campingvogn: