Velkommen på Seniorcampingen

Igen i år byder vi velkommen til en uge med godt samvær med indhold og mening.
Campingpladsen ligger på et meget smukt sted – tæt på Kattegat – med sand og strand – og mulighed for cykel- og traveture. Et feriested til afslapning og med mulighed for at knytte venskaber. Onsdag er en særlig dag, hvor der om eftermiddagen gøres klar til fællesspisning med festlig pyntet bord og dejlig grillmad – fisk og kød. Festligt og fornøjeligt.

Faciliteter
På pladsen findes en toiletbygning med gode bruserum og et handicapvenligt familierum. Der er køkken med komfur samt køle- og fryseplads. Hver aften tænder vi grillen til fri afbenyttelse.

Mødelokaler
Alle møder holdes indendørs, hvor der er stole og fast grund under fødderne.

Indhold og mening
Centrum i hele ugen er Guds ord – i tale, sang, samtale og bøn. Temaet for formiddagene følger Jesus på hans vandring her på jorden som underviser, forkynder, helbreder, Herre, forsoner og opstanden.

Vel mødt!

Adresse: Havbakkevej 2, Skovgårde 8961 Allingåbro

Kontakt: Egild Kildeholm Jensen
Tlf: 87 91 50 30/60 95 66 59

Seniorcamping ligger på nord Djursland, og er er en af Danmarks pæneste områder. Her er der rig mulighed for at nyde den flotte natur, samt mange af de seværdigheder der er, samtidig med at man er med i fællesskabet omkring seniorcampingen. Djursland omtales også som "Danmarks naturskønne næse".
Se feriekataloget for Djursland her

Skovgårde området byder på:

  • Små hyggelige landsbyer
  • Flot badestrand
  • Flotte gangstier i naturområder
  • Udsigt ud over Kattegat fra seniorcampingområdet
  • Køreture i naturområder
  • Slotte og herregårde i nærområdet